Galaxy Fold ще се появи на 26 април и ще е рекордно скъп - близо - 2000$ - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu
Телефонни централи, Телефонни апарати, GSM гейтуеи, Дорфони, GSM Key

Content

Galaxy Fold ще се появи на 26 април и ще е рекордно скъп - близо - 2000$

Източник - списание Hicomm

 

Първият смартфон, който бе представен от Samsung по време на днешния Unpacked, бе дългоочакваният Galaxy Fold. Устройството е първото със сгъваем дисплей на корейската компания и изобщо на пазара, макар че в края на миналата година такъв модел представи китайската компания Royole. Смартфонът ще се появи официално в търговската мрежа в САЩ на 26 април, а цената му ще започва от 1980 долара. Обавена е поддръжка от операторите AT&T и T-Mobile.
рещу тази сума потребителите ще получат смартфон с два дисплея, който може да се използва едновременно и като телефон, и като таблет. Устройството ще има версии с поддръжка на LTE и 5G мрежи, което също е новост. От Samsung се похвалиха специално с пантите за сгъване на дисплея на Galaxy Fold. Освен висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот те ще могат да допринесат и за индивидуалността на телефона, защото потребителят ще може да избира между различни цветове.
Сред храктеристиките откриваме 512GB памет, 7nm процесор и 12GB RAM. Батерията е двойна и с капацитет 4380 mAh. По време на демонстрацията бе показан и интерфейсът, който е специално адаптиран за сгъваемия екран. Така например собственикът на смартфона ще може да отвори дадено приложение на малкия 4.58-инчов основен дисплей (840 x 1960) и след това при нужда ще може да продължи работата си от същото място на големия 7.3-инчов панел (1536 x 2152 пиксела).
Смартфонът има 6 камери. Предната е двойна с 10МР+8МР сензори, а основната включва 16MP сензор с ултра широкоъгълна оптика, 12MP основен сензор с променлива бленда и OIS и 12MP сензор с 2х телефото оптика и стабилизация. Над предния дисплей е добавена и още една 10МР камера. В края на презентацията бе обявено, че в пакета на Galaxy Fold ще има и допълнителни аксесоари. Със сигурност към устройството ще бъдат приложени безжични слушалки, а на различните пазари вероятно ще има и други екстри.

Как работим?

Поддръжка и сервиз

Пълна техническа поддръжка, администриране и обслужване на телефонни централи от различни производители ...
Platan
Mitel LogoAAstra
Geka Telecom
Alpha Tech
Teledex
Telematrix
Logo Yealink

Теленова ООД

Създадена през 2003г., от технически и търговски специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, Теленова ООД е ориентирана към предоставяне на ефективни решения при изграждане на конвенционални, хибридни и IP телекомуникационни системи - телефонни централи.
Дейноста на Теленова ООД основно е насочена към внос, дистрибуция, продажба, инсталиране и техническа поддръжка на телефонни централи (и аксесоари към тях), GSM gateway, хотелски телефонни апарати и към проектиране, изграждане и техническа поддръжка на структурни кабелни системи, телефонни инсталации и компютърни мрежи.
Предлаганите телефонни централи от Теленова, както и цялата ни гама продукти са ориентирани към осигуряването на оптимални решения за комуникацията на клиентите. Без значение от големината и дейността на компанията Ви, от първостепенно значение за успешната работа в корпоративна среда е отличният синхрон между отделните телекомуникационни компоненти, който гарантирано ще бъде осигурен ако се възполвате от иноватовните ни решения за избор на качествени телефонни централи, устройства за gsm gateway, услуги за ip телефония - IP телефон и т.н.
Печелившият подход в бизнеса и бъдещите изисквания за разрастването му са пряко свързани с адаптирането към динамичните промени в предаването, приемането и обработката на информация. В тази връзка изборът на подходяща, за конкретните нужди, система за телекомуникация - телефонна централа е от изключително значение за конкурентоспособността в съвременната бизнес среда.
Посредством използването на телефонни централи от висок клас подържащи широк набор от функции, като - редуване на линиите, конферентна връзка, пренасочване на обажданията, централен телефонен указател, check in и check out, интегрирани гласови приложения и др., освен значителното повишане на ефективността в работата, ще бъде налице и пълна прозрачност при комуникациите на фирмата - вече наложило се, (и невъзможно за изпълнение без наличието на телефонна централа !) като задължително изискване в големите световни компании.
Влизайки в страницата "Продукти" ще може детайлно да се запознаете с предлаганите от фирмата ни комплексно оборудване за кол център , модели телефонни централи, gsm gateway, телефонни апарати, gsm контролери и много други. В страниците на отделните продукти - примерно за моделите телефонни централи, освен снимковият материал и основната информация за конкретната телефонна централа, може да бъде изтеглен и файл с подробно описание на функциите и таблици за капацитети им. От 2020 г. успешно предлагаме и облачни решения - в случай, че клиентите не искат да инвестират в материални активи.

Вход или Регистрация