Оповестителни системи - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

  Оповестителни системи Избрана

  Намалете риска от бедствия и аварии

  Оповестителните системи навлизат бързо в нашето ежедневие, поради необходимоста от бързи и спешни евакуации при бедствия и аварии. На Вашето внимание предлагаме един европейски продукт, с прекрасно съотношение качество/цена, произведен от нашите дългогодишни партньори Platan Полша и продаван под марката Digitex.
  Те са подходящи както за национални и регионални оповестявания, така и за предпазване от жертви при аварии в заводи и предприятия. Могат да интегрират в себе си различни датчици (лошо време, химически и други замърсявания),
  работят в аналогова, радио и IP среда. Също така са отворени за интеграция с вече инсталирани такива системи. Всеки диспечерски терминал в digitexCZK/IP® е оборудван със софтуер, който ползва картата на региона и може да вижда в реално време всички евентуални аларми. Освен това добива информация за: комуникация или липса на комуникация със сирените, нивото на батериите и захранването (основно / резервно), изпълнение на определена задача (аларма, активиране, тестване), ефективност на аудио връзката и други.
  DigitexCZK/IP® е лесен и удобен за използване софтуер и всички операции се извършват
  дистанционно от диспечерския пулт.
  Неразделна част от digitexCZK/IP® са модерни електронни сирениот серията DSE. Освен звукови
  сигнали, те позволяват изпращане на гласови съобщения на живо - отдалечено от пулта за управление или локално, с микрофон.
  Освен това, DSE сирените могат да разпространяват всеки звук съобщения, съхранени в памет (wav или mp3 файлове - например коледни мелодии в месец декември:-).

               Schema CZK IP

   Повече информация за сирените може да видите тук

  • Запитване
  Телефон:02/ 80 29 029,   02/ 49 21 629
  GSM:0888 029 486,    0888 029 349
  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  Skype:

  или използвайте нашата форма за запитване

  Вход или Регистрация