Кол/контакт център - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

  Кол/контакт център

  Нарастващите пазари и постоянното развитие на телекомуникациите и ИТ, налагат на компаниите, без значение в коя област на бизнеса оперират, да осигуряват на своите клиенти все по-лесен, бърз и удобен начин за връзка с тях и предлаганите от тях услуги.

  От друга страна компаниите са принудени да влагат големи средства в системи, които осигуряват различни начини за достъп до нови клиенти и които същевременно рязко повишават ефективноста на контакта с клиента, като предоставят на служителите многобройни, мощни и лесни за ползване функционалности и полезна информация по време на контакта с клиента.

  Правилния отговор на тези предизвикателства пред бизнеса е изграждането на кол център. Компаниите, които успеят в това, рязко повишават конкурентноспособноста си и броя на сключените сделки.

  Теленова ООД реализира кол център решения на базата на open-source решениe Asterisk и на базата на MiCollab продукта на световния лидер Mitel.

  Кол центъра автоматизира процеса на входящите и изходящи телефонни обаждания (гласови потоци), извършва интелигентно рутиране на електронна поща и факс (мултимедийни потоци), като същевременно свързва това с интернет сайта на фирмата, на който клиентите въвеждат и свалят данни (WEB потоци).

  Процесът на изграждане на кол център може да се реализира на етапи, в зависимост от текущите нужди и конкретните изисквания на компанията. Дори на първия етап да се въведе само някаква елементарна кол център функционалност, като например автоматизация на телефонните обаждания към и от клиентите и статистика на контактите, това не струва скъпо, но незабавно дава видими положителни резултати. На тяхна база компанията може да вземе правилното решение за последващи деиствия по изграждането на кол център.

   

  • Запитване
  Телефон:02/ 80 29 029,   02/ 49 21 629
  GSM:0888 029 486,    0888 029 349
  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  Skype:

  или използвайте нашата форма за запитване

  Вход или Регистрация