Prima Gate VoIP - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

  Prima Gate VoIP

  Цена: от 4150 лв. без ДДС

  VoIP GSM гейтуей (4 -32 SIM карти).

  - VoIP (SIP) модул
  - включва се към SIP trunk и/или към телeфонна             централа с VoIP (SIP) модул
  - до 30 едновременни разговора по SIP
  - SIP сървър и SIP клиент
  - от 4 до 32 SIM карти (може да са на различни             оператори)
  - макс. 32 GSM разговора
  - макс. 60 едновременни разговора през гейта
  - възможност за ограничаване на разговорите в GSM мрежи
  - LCR
  - CLIP
  - Echo cancelation
  - роуминг ON/OFF
  - възможност за следене на статуса и кредита на SIM картите
  - статистика на обажданията
  - SMS сървър (поддържа Mail към SMS и SMS към Mail)
  - Mobile Extender - функция когато ви се обаждат на фиксирания телефон, да звъни                     едновременно и GSM-a ви
  - Callback и Smart Callback функции за спестяване на пари
  - индикация за аларма
  - дистанционно администриране през IP и локално през USB порт
  - конфигуриране и смяна на модули без изключване на гейта (по време на работа на гейта)
  - височина 3U, шаси за монтаж в 19" шкаф
  - модулна архитектура с възможност за нарастване на SIM картите с по 4 бр.
  - PIN код

  • Техническа информация
  • Запитване
  Телефон:02/ 80 29 029,   02/ 49 21 629
  GSM:0888 029 486,    0888 029 349
  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  Skype:

  или използвайте нашата форма за запитване

  GSM Gateway

  Във връзка с оптимизирането на разходите за разговори с мобилни телефони и отчитайки естествената тенденция за увеличаването им , за момента GSM Gateway е най-достъпната и разпространена алтернатива за бизнеса и некормесиалните частни или обществените организации.

  От появата на първите мобилни телефони до настоящият момент реално е изминало прекалено малко време , но за темповете на съвременното развитие на телекомуникациите , този период практически е огромен.

  Отчитайки все по-голямата нужда от разширяване на възможностите за комуникации в компаниите и нарастващите за това разходи е съвсем логично да се търсят евтини и практични решения , едно от които безспорно е използването на GSM Gateway , като основен елемент от едно съвременно оборудване за кол център .

  GSM Gateway представлява устройство , което като цяло се състои от два основни модула :

  Първият задължителен компонент при GSM Gateway е устройство изпълняващо ролята на мобилен (GSM) телефон (или директно GSM Телефон) с 1 или повече СИМ карти в зависимост от броя на едновременно подържаните линии при многоканалните GSM Gateway устройства.

  Второто задължително условие за GSM Gateway е осигуряването на свързването + интерфейс на това устройство (или мобилният телефон) с друго телекомуникационно оборудване , което би могло да бъде - обикновен телефонен апарат , телефонна централа или мрежово оборудване - IP.

  Необходимо е конкретните характеристики на използваните устройства за GSM Gateway да бъдат съобразени с текущите нужди за обем на телекомуникациите и изполваният интерфейс. В устройството изпълняващо функцията на GSM телефон се поставя сим карта(и) , на предпочитан мобилен оператор , след което това устройство се свързва с другото телекомуникациооно оборудване , на което се настройват правила за пренасочване на мобилният оператор, който използваме посредством гейт.

  Като резултат получаваме за разговорите си не цена по външна тарифа с примерно 30 секундно закръгление , а цена по тарифа за разговорите във вътрешната мрежа на мобилният оператор с неговото секундно тарифиране. Финансовият ефект от използването на GSM Gateway дори в най-елементарният му вид с 1 сим карта и свързването и с интерфейс към външно устройство, дори за неголям брой разговори може да бъде значителен.

  Примерно за средно 1 час на ден телефония при сегашните (усреднени) цени на мобилните ни оператори , отчитайки и разликите от стъпките за секундно тарифиране, които при голям брой разговори , съвсем не са невинен разход , ползването на GSM Gateway би ни спестило грубо около 1000 лв. за година.

  Освен основният плюс при използването на GSM Gateway свързан конкретно с значителното намаляване на разходите при разговори от разговори от стационарни към мобилни телефони на клиенти или служители (при служителите и обратните разговори) , GSM Gateway активно се ползва за организирането на многоканални линии , включване на филиали , вкл. и в друг град , на компанията към обща телефонна мрежа , създаване на резервни канали за телекомуникация , SMS известявания или маркетинг и др. Има цели сфери в бизнеса и услугите , които са напълно обвързани с използването на GSM Gateway устройства за телекомуникация , като - куриерските фирми , банките , застрахователните компании , такситата и др.

  Вход или Регистрация