Поддръжка и сервиз - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Поддръжка и сервиз

        Една от основните дейности на Теленова ООД е извършване на пълна техническа поддръжка, администриране и обслужване на телефонни централи от различни производители - Platan, Mitel (Aastra), Panasonic, Philips, Free PBX и др. Ние предлагаме гъвкави и удобни за клиента схеми както на абонаментно обслужване с договор, така и без договорни отношения - на повикване при необходимост. Тази дейност се осъществява не само за София, но и за клиенти от цялата страна без значение от географското им местоположение. Поддръжката се извършва дистанционно от сервиза на Теленова ООД и на място при телефонната централа на клиента от технически специалист на фирмата или доверен местен сервиз. За да реагираме бързо на проблемите на нашите клиенти, ние поддържаме на склад широк набор от резервни части, модули и аксесоари за телефонни централи, включително и оборотни съоръжения, които предоставяме на клиента за временно ползване до отстраняване на повредата.
        Ние знаем колко важни са днес комуникациите за бизнеса и гарантираме, че вашата телефонна централа няма да спре да работи и вашите клиенти ще могат да се свържат с Вас когато пожелаят. 

        Вашето мнение за нашата работа е от много голямо значение за нас. Във връзка с това, ако желаете, можете да изтеглите настоящата Анкетна карта и да ни я изпратете попълнена на нашия мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вход или Регистрация