Видео конференция - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

  Видео конференция

  Видеоконферентните системи са предназначени не просто за провеждане на видео разговори с HD качество на видеото и HiFi качество на аудиото, а за извършване на съвместна работа от хора, които се намират на различни места (включително и в различни градове или държави).

  Сфертата им на приложение е огромна - медицина, образование, финанси и банки, маркетинг и търговия, комуникации и IT, юридическо право и много други. С помощта на обикновен смартфон, таблет или преносим компютър, те превръщат дома, хотела, летището и всяко место, в което има интернет покритие, в пълноценно работно место. В днешния забързан ден - времето е пари, а видеоконферентните системи освен време, спестяват и допълнителните разходи свързани с Meeting
  предвижването от едно место до друго. И не на последно место - никой вече не може да си позволи клиента да го чака, защото клиента ще получи услугата или продукта от друг доставчик. Като резултат, за да бъдат наистина конкурентноспособни, съвременните фирми избират да внедряват решения от типа на видеоконферентните системи.   

  Теленова ООД предлага и реализира видеоконферентни решения на Avaya Blustar iPad iPhone и Vidyo. И двете фирми са създали решения, които са комплексни, скалируеми, с възможност за разширение според конкретните нужди на клиента, поддържащи най-съвременните технологии и най-широко разпространените крайни устройства.  

  За клиентите, които ползват еднократно или не много често видеоконферентни системи, Теленова  ООД предоставя под наем такова оборудване. BluStar PC

  Не изоставайте и не обмисляйте повече от необходимото. През това време, вашите конкуренти, вече може да са стигнали много напред!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Запитване
  Телефон:02/ 80 29 029,   02/ 49 21 629
  GSM:0888 029 486,    0888 029 349
  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  Skype:

  или използвайте нашата форма за запитване

  Вход или Регистрация